Loopbaan ontwikkeladvies

Nederland leert door, gratis ontwikkeladvies

Vraag je je wel eens af wat kenmerkend is voor jou en welk werk bij je past? Hoe je de misschien nog wat vage ideeën over werk verder kunt concretiseren? Ook als je je goed voelt in je werk en happy bent met je organisatie kan dit een moment zijn om even stil te staan om je af te vragen wat je wilt voor de toekomst. In welke richting wil en kun je je verder ontwikkelen?

Vanaf 1 december 2020 is het voor alle personen van 18 jaar en ouder mogelijk om met subsidie een gratis ontwikkeladvies te krijgen bij een loopbaancoach. Het gaat om vier gesprekken die je helpen om in kaart te brengen wat je kwaliteiten, interesses en mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn. Dit is inclusief tips en een actieplan voor je vervolgstappen.

Het loopbaanadvies is interessant als je:

  • overweegt om een switch of vervolgstap te maken in je loopbaan en je hierop wilt voorbereiden;
  • als je een studie afgerond hebt en je je wilt oriënteren op de arbeidsmarkt;
  • door (economische) veranderingen in jouw bedrijf of organisatie gedwongen wordt over een andere functie na te denken;
  • ondersteuning wilt bij het opnieuw betreden van de arbeidsmarkt en het oriënteren op werk.

Het loopbaanadvies bestaat uit 4 gesprekken van vijf kwartier en is gratis door subsidie van de overheid. Onderdeel van het advies is een interesse-kwaliteiten-beroepen test en een actieplan. Ook krijg je toegang tot een overzicht van een aantal passende vacatures.

Vanaf 1 december 2020 is er opnieuw subsidie beschikbaar. Wil je gebruik maken van deze gratis gesprekken dan is het belangrijk om je zo snel mogelijk aan te melden om de subsidie te reserveren. Je kunt vervolgens aangeven in welke maand je met de gesprekken wilt beginnen.

Heb je belangstelling of wil je nog wat meer informatie? Bel of meld je aan via het contactformulier

Maan, training en coaching,
Ir. Jenny Kieskamp
06-348 99 321
Bezoekadres: Marijkeweg 22, Wageningen