D.

“Omdat de coaching van D. zeer positief is ervaren willen wij nog graag twee mensen de coaching laten volgen.”

Wouter 3

“Jenny heeft het vermogen om een veilige omgeving te creëren en waarbij alles benoembaar en bespreekbaar is. Haar vragen, analyse en suggesties waren voor mij voortdurend raak en hebben mij meer rust gegeven in mijzelf en in mijn handelen, waardoor ik in mijn loopbaan ‘verder kan’.”

Wouter 2

“Jenny is in haar coaching ontwikkelingsgericht en kijkt daarbij naar alle aspecten van je leven, waardoor je eigen biografie, je privé-leven en werkomgeving in samenhang  aan de orde komen.”

Wouter 1

“De coaching bij Jenny heeft mij veel gebracht, ik ben mij (weer) bewust geworden van mijn kernwaarden als basis voor mijn handelen, waardoor ik zowel in werk als privé de goede balans heb gevonden. Ik ben mij nog bewuster geworden om voor mijn keuzes zelf de verantwoordelijkheid te nemen.”

Jeroen

“Bedankt voor alle tips Jenny!”

Jacomijn 4

“Jenny is professioneel en zeer vakkundig. Daarbij is zij goed in staat om tijdens het gesprek de essentie eruit te halen en daar verder over door te praten en analyseren.”

Jacomijn 3

“Dankzij de coaching heb ik grip gekregen op de situatie en meer inzicht in mijzelf en de relatie met collega’s gekregen. Tevens heb ik concrete handvatten en adviezen gekregen voor de toekomst.”

 

Jacomijn 2

“Jenny heeft in een aantal gesprekken een luisterend oor geboden, scherpe analyses gegeven en uitgebreide adviezen gecombineerd met heldere theorie. Door ontwikkelingen in het bedrijf was zij ook in staat haar advies naar mij toe aan te passen naar de situatie gedurende het proces.”

Jacomijn 1

“De situatie op mijn werk was vorig jaar ingewikkeld door een reorganisatie, het wegvallen van de directeur en de komst van een interim manager. Mijn positie in de organisatie was onduidelijk en de relatie met de interim manager moeizaam. Dit leidde tot onzekerheid over mijn profilering intern en aanpak en uitvoering van werkzaamheden. Ik had erg behoefte aan onafhankelijk advies op maat.”