Begeleiders – dit zijn wij

Jenny Kieskamp
Jenny Kieskamp psychosociaal begeleider

Ik houd van puzzelen, dat is een prettige eigenschap als begeleider, en ik ben een doorzetter. Met een open en nieuwsgierige blik gaan we samen op ontdekkingstocht. Daarbij schuw ik de diepgang niet. In de diepte liggen onze pijn, de inzichten, dat waar we werkelijk naar verlangen en uiteindelijk het geschenk.
In mijn familiegeschiedenis zijn veel gebeurtenissen die tot de dag van vandaag alle betrokkenen kleuren in hun gedrag. Zo laten we allemaal een stukje zien van wat er gebeurd is.

Jij hebt ook zo’n puzzelstukje bij je. Vaak zie je het zelf niet maar anderen wel. Soms projecteren anderen juist een deel van henzelf op jou. Dit proces gaan zien als een uitnodiging gaat je pad boeiend en makkelijker maken. Onderweg leer je jezelf steeds beter kennen. Je ontdekt je waarden, je talenten, verlangens, eigenaardigheden en mogelijk ook je missie. In de relatie met anderen is er veel te ervaren en dat kan pijnlijk, verwarrend en onrustig zijn. Toch geloven wij dat juist in het contact met anderen je pijnpunten naar boven komen wat een enorme katalysator kan zijn voor groei.

Op dit pad van zelfontwikkeling en samen leren begeleiden we je graag. Dat begint met het aanvaarden van wat er is gebeurd en het helder krijgen wat het met jou heeft gedaan. Welke patronen heb je daardoor ontwikkeld? Dat doorzien brengt je op het spoor van je werkelijke verlangen. Als je dit eenmaal gevoeld hebt zijn concrete acties om daar te komen een logisch gevolg. De meeste mensen ervaren in dit proces een automatische shift, alsof dingen op hun plek vallen en meebewegen.

Als begeleider(s) zetten we graag onze kennis en levenservaring voor jou en jouw dierbaren in. Dit doen we met mildheid, onderscheidingsvermogen en met kracht. Onze missie is om meer vrede in de wereld te brengen.

De praktijk bestaat sinds 1999 en is gestart door Jenny, eerst in de vorm van coaching en gaande weg steeds meer richting psychosociale begeleiding en traumawerk. We integreren graag het diepgaande werk met concrete oplossingen en acties. In ons aanbod zijn ook gast trainers betrokken. Mijn partner Raymond verzorgt de Mindfulness training  en Compassie training. Een overzicht van de gasttrainers vind je binnenkort hier.

Naast dit persoonlijke dieptewerk , werk ik als coach, trainer en facilitator in organisaties. Mijn levenspartner Raymond werkt na een werkleven bij de marine en bankwezen als huisschilder. Zo staan we met beide voeten in de maatschappij. We hebben beiden een langdurige partnerrelatie (25+ jaar) achter de rug. We leven ons leven met twee maal twee zonen en hun partners.

In ons werk delen we als het passend en behulpzaam is meer over onze persoonlijke geschiedenis en leerervaringen.

Welkom! Kom gerust verder kennismaken. Dat kan door een kennismakingsgesprek of door deelname aan onze laagdrempelige activiteiten.

Jenny Kieskamp en Raymond Wiggers