Thema opstellingen avond Autonomie en Verbinding

Welkom in onze proeftuin van thema opstellingen avonden en interactieve lezingen! Kom kennis maken met onze manier van werken, een thema verkennen, inspiratie opdoen en gelijkgestemden ontmoeten. Op woensdag 4 oktober ontdekken we via thema opstellingen het thema Autonomie en Verbinding.

Autonomie

In ons uniek zijn als mens kunnen we ons onderscheiden en onszelf tot uitdrukking brengen. Door het ervaren en delen van onze ideeën, gevoelens, passie en talenten. Durven we dit te voelen en daar vervolgens naar te handelen? Leef jij al jouw meest waarachtige leven?!

Verbinding

Verbinding is een (andere) essentiële menselijke basisbehoefte, net zoals we behoefte hebben aan erkenning, structuur en prikkels. Wanneer we een goede verbinding hebben met onszelf ervaren we ook meer gemak in het aangaan van verbindingen met anderen. De wens naar meer verbinding met anderen kan spelen in onze thuis situatie en op ons werk of vriendengroep. Ook de verbinding met je ’takenpakket’ of met een aspect uit je leven kun je onderzoeken en opstellen.

Verbinding gaat ook over bij willen dragen in de maatschappij, onderdeel uit te maken van een vrienden- of andere groep. Ook samen met anderen herkenning vinden in een gezamenlijk thema of lijden geeft verbinding, ook wel common humanity genoemd.

Autonomie – Verbinding – Kracht – Bliss

Soms zijn we verstrikt met anderen in ons familiesysteem. We voelen ons bijvoorbeeld (onbewust) belemmerd om voluit ons eigen waarachtige leven te leiden en houden ons nog een beetje terug om ons (niet) volledig te verbinden en nog niet helemaal onze kracht toe te eigenen. Wanneer we onze kracht in zowel autonomie als verbinding durven toe te laten, zijn we onderweg naar steeds meer levensgemak en bliss.

Deze avond is bedoeld om samen de aspecten autonomie en verbinding te onderzoeken en de relatie met jezelf te versterken. Ook heb je kans om de relatie met een ander en de reden dat jullie samen zijn of werken te verkennen. Ervaring met het onderwerp en opstellingen is niet nodig, je aanwezigheid is genoeg.

Je kunt je opgeven via het contactformulier.

Thema opstellingenavond Verbinding en Autonomie 
Wanneer: woensdag 4 oktober om 19.30 – 21.30
Plaats: Agro Business Park 71, Wageningen
Begeleiding: Jenny Kieskamp
Vergoeding: 35,00 euro
Opgave via contactformulier (graag met vermelding van thema avond Autonomie en Verbinding)